Voorwaarden

Boekingen en betaling

Nadat uw boeking door ons aan u is bevestigd zorgen wij dat we minimaal 10 minuten voor het afgesproken tijdstip bij de opstapplek zijn. Mocht het lastig zijn om aan te leggen i.v.m. een volle kademuur, dan zullen we telefonisch contact met u opnemen.

U kunt op de boot betalen per PIN, Credit Card of contant. Na betaling sturen wij u per e-mail een gespecificeerde factuur.

Annulering

Mocht u willen annuleren dan kan dat kostenloos telefonisch of per e-mail tot 24 uur voor uw gereserveerde tijdsblok.

Slecht weer

Mocht het onverwacht gaan regenen tijdens uw tour, dan beschikken wij over een kap/bimini en kunnen daarmee de rondvaart tot genoegen afmaken. Maar varen in de regen is niet echt leuk. Mocht daarom op de dag van vertrek blijken dat de weersverwachting slecht is, dan zullen wij de boeking annuleren. In geval van twijfel overleggen wij telefonisch met u. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en proberen wij samen met u een ander geschikt moment te vinden voor uw rondvaart.

Veiligheid

Tijdens de rondvaart dient u in verband met uw eigen veiligheid de aanwijzingen van de schipper strikt te volgen. Met in- en uitstappen zullen wij u assisteren. De boot heeft voldoende zwemvesten en een marifoon aan boord.